Kære brugere!
På vores blog "Forældre for ungdomshuset" har vi fornemmet et meget stærkt behov hos folk, for at ytre sig negativt om de unge i ungdomshuset og deres miljø, samt hele situationen omkring rydningen af ungdomshuset. Det var IKKE bloggens oprindelige hovedformål.
For at imødegå behovet for at ytre frustration, had og harme over de unge, har vi lavet dette forum, for at vi selv kan komme videre og mere konstruktivt i diskussionen på bloggen "Forældre for ungdomshuset". Jeg vil bede alle om at respektere vores ønske og fortsætte diskussionerne for eller mod ungdomshuset HER på denne blog.
For at skrive indlæg, trykker du på "sign in" øverst i højre hjørne.
Du skriver
Username: ungeren@ofir.dk
Password: ungdom
Du kan også bruge det samme som gælder bloggen "Forældre for Ungdomshuset":
Username:ffungeren@yahoo.dk
Password: bliver
På forhånd tak.
Mvh Idun

Sunday, November 12, 2006

Om angsten for en rydning


Mange forældre oplever sikkert en stor bekymring for den forestående rydning af Ungdomshuset. De har måske en søn eller datter der er aktivist i huset eller kommer til arrangementer.
De oplever at deres barn er viljestærk og sikker i sin sag. Deres barn sidder bag barrikaderne når politiet indtager huset med knipler og tåregas. Deres barn forsvarer den kultur de tror på. Sådan har mange forældres børn siddet bag barrikaderne i årtier.
Nu er disse børn selv blevet forældre og oplever det samme gennem deres børn. Angsten for knippelslagene, den klautrofobiske følelse af at være indespærret i et hus fyldt med tåregas. At blive brutalt lagt i benlås og få håndjern på. Ydmygelserne på politistationen, fotografering, fingeraftryk, kropsvisitering, ydmygende kommentarer, kold celle. Siden hen kommer retsager og bøder der skal betales af på, måske fængselsstraf. Alt dette venter disse unge, der i al ydmyghed kæmper for at skabe en kultur, der er mere menneskevenlig end samfundet udenfor.
Vi forældre har meget at kæmpe for på vores sønner og døtres vegne.
Vi skal ikke sidde passive derhjemme og vride vores hænder. Op af sofaen og tag et initiativ! Lav en demonstration foran Faderhuset. Ring eller skriv til Ruth Evensen. Skriv læserbreve i aviser. Tag til gudstjeneste i Faderhuset og forsøg at komme i dialog med dem. Gør noget!!!!!
Og vær stolte af jeres børn!

No comments: