Kære brugere!
På vores blog "Forældre for ungdomshuset" har vi fornemmet et meget stærkt behov hos folk, for at ytre sig negativt om de unge i ungdomshuset og deres miljø, samt hele situationen omkring rydningen af ungdomshuset. Det var IKKE bloggens oprindelige hovedformål.
For at imødegå behovet for at ytre frustration, had og harme over de unge, har vi lavet dette forum, for at vi selv kan komme videre og mere konstruktivt i diskussionen på bloggen "Forældre for ungdomshuset". Jeg vil bede alle om at respektere vores ønske og fortsætte diskussionerne for eller mod ungdomshuset HER på denne blog.
For at skrive indlæg, trykker du på "sign in" øverst i højre hjørne.
Du skriver
Username: ungeren@ofir.dk
Password: ungdom
Du kan også bruge det samme som gælder bloggen "Forældre for Ungdomshuset":
Username:ffungeren@yahoo.dk
Password: bliver
På forhånd tak.
Mvh Idun

Tuesday, November 28, 2006

Unge autonome voldsfetichister får bank.


Her har vi et eksempel på en afsindig afstumpet brutalitet, sakset lige fra TV avisen


Hvad er det for et politi vi har?????
I TV avisen kan man se det helt tydeligt, politiet banker løs på demonstranter, der er gennet sammen i en klynge.
Mange af demonstranterne er helt unge. Under 15 år.
Dette er ikke første gang. Vi vil se rigtig meget af det fremover, med al den opstand der bliver i forbindelse med rydningen. Politiets optræden skaber blot et afsindigt had i et ungt menneskes sind. Og en afsindig vrede. Politikerne gør ingenting. Det er helt ufatteligt!
Hvor var de unges våben?????
INGEN malerbomber og materielt hærværk retfærdiggør den vold jeg så i nyhederne i dag.
Politiet er psykopater.

Jeg foreslår alle unge at iføre sig MC hjelme, og beskyttelse af arme, skuldre og ben næste gang de går i demo.
Pas på jer selv. Politiet er livsfarlige!
Politikerne gør intet og politiet nyder at slå på jer. Jo hårdere des bedre. Og kan man få de unge til at bløde fra hovedet, så er missionen fuldbyrdet. Disse politimænd er selv familiefædre. Fy for fanden, tænk at se sin egen far på fjernsyn tæve løs på et ubeskyttet menneske. Føj for et beskidt arbejde. Det er afskyeligt!
Jeg er rasende, simpelthen rasende.

Fra ”Hvem øver vold” af Halfdan Rasmussen:

En stat må ha´ kontrol
med hvem der øver vold
og hvem der volder kval og er i fjendens sold
for vold er asocial,
men blir dog helt legal
såfremt og hvis den er
systemets luderka´l
Den effektive voldsmand bær uniform og hjelm
så folk kan se han ikke er en formummet skælm
Han snakker ej, men slår
Han står, hvor loven står
for loven er hans helligånd og fadervor

36 comments:

alle brugere said...

Hej 'gammel aktivist':

Jeg er helt enig. an bliver ganske rasende i sin afmægtighed og frygter endnu mere hvad vi får at se i Ungdomshuset. Jeg forstår ikke, at det ikke bringer politikerne frem i stolene....Politistatsmetoder fra amatøragtige bøller i uniform. Det bør få konsekvenser for de involverede. Der bør indgives anmeldelse (politianmeldelse, ha!), og det bør forfølges. Vi må kime politikerne ned og spørge om de synes det er en rimelig fremfærd fra ordensmagten. Det gælder om at sikre, at den video ikke 'forsvinder'!

Ole

alle brugere said...

nej, malerbomber er ikke våben, men det skaber negativ omtale.
der var også en knægt der løb over og tævede en fra faderhuset - ca midten i videoen.
dette er uansvarligt og må ikke ske!

ja, SF og de radikale holder med de unge ved demoen idag, men resten af partierne har deres gode ret til at sige at de unge selv var ude om det, eftersom de unge brugte malerbomber og slog.

Markus Eg

alle brugere said...

Den kendte edb-undskyldning!

Efter sigende er politiets edbsystem brudt sammen og registreringen af de anholdte kan først begynde kl 20.30. Efter min mening en slet skjult undskyldning for at ryste de unge og afskrække dem fra deltagelse i yderligere aktioner omkring Ungdomshuset.

Jeg har dog lige talt med en af de unge, der blev først anholdt. Hun er lige kommet ud.

Ole

alle brugere said...

"ja, SF og de radikale holder med de unge ved demoen idag, men resten af partierne har deres gode ret til at sige at de unge selv var ude om det, eftersom de unge brugte malerbomber og slog."

Hvad i alverden mener du, er det ironi?...
En enkelt voldsepisode og malerposer berettiger ikke til psykopatisk tæsken løs. Det er jo tydeligt, at de unge ikke på nogen måde gør modstand i videoen.

Der er absolut ingen der er i sin gode ret til at sige at politibrutalitet er OK og at man selv er ude om det. Der er trods alt regler for brug af stavene!

Ole

alle brugere said...

Udtalelser fra politikerne i Politiken:
"V vil ikke blande sig. Venstres retsordfører Birthe Rønn Hornbech vil ikke se videoen på Politikens opfordring, fordi hun »ikke blander sig i politiets arbejde«. Et andet Venstre-medlem af retsudvalget, Kristian Pihl Lorentzen, har heller ikke set videoen.

»Jeg kan ikke forholde mig til den konkrete hændelse og ønsker heller ikke at blande mig i politiets arbejde«, siger han, men understreger, at han nærer fuld tillid til politiet."

Fege og uansvarlige politikere! De unge siger: jamen den opførsel fra politiet er vi da vant til! Jeg taler lige med een der var med... hun er ikke engang rystet. Hva faen er det for noget!

Ole

alle brugere said...

Nu skal vi heller ikke overdrive dagens historie. Det var jo en bevidst strategisk beslutning at lave lidt rav i den så snart at fotograferne dukkede op. Hvis man kigger i foto-arkiverne på polfoto, så ser man jo de unge smile og grine efter de er lagt i håndjern. Der var vist mere hygge end politi-vold over demonstrationen.

alle brugere said...

Har du set videoen? Har du set hvordan betjentene fører sig frem? Er det også bevidst charmeoffesiv - forhold dig til det! De unge siger, at sådan fører politiet sig altid frem - er det ikke et problem for et demokrati, hvor der er regler for politiets anvendelse af magtmidler? Jo, et stort problem!

Jeg kender udmærket benægtelse af vold: bagatellisering, neddæmpning osv. Jeg arbejder med mennesker der er voldelige. Du bruger samme tankemønstre.... det er bla dem, der er medvirkende årsag til at 64.000 kvinder lever i voldelige forhold i DK i dag. I går var det dagen for ikke-vold mod kvinder. Volden trives også andre steder ... jeg bryder mig ikke om den voldsromantik visse af grupperne i Ungdomshuset står for, vil jeg sige, men heller ikke om den vold der eksisterer i politiet. Og slet ikke om dem der bagatelliserer vold, som du gør her!

Ole

alle brugere said...

De unge angreb med fysisk vold brugerne af Faderhuset. Det var politiets pligt at beskytte dem med alle midler. De er nogle uvorne børn og deres forældre bærer en del af ansvaret.

alle brugere said...

Vrøvl og sludder din idiot. Kan du ikke skelne mellem en enkelt episode, hvor man skulle gribe ind og en helt gruppe unge der ikke foretager voldelige overfald. Med din logik kan man jo forsvare alt. Med alle midler siger du- nej, med midler tilpasset situationen . Det gælder også sevforsvar. Så brug dog hovedet og lad være med at servere den slags ugennemtænkte vrøvl for os! Dobbeltidiot!

Din bemærkning om børnene og deres forældre er også det rene sludder. Tredobbelt idiot!

Ole

alle brugere said...

Er det på den måde, I lærer jeres børn at begå sig i samfundet? Ved at tage udenbys og lave ballade?

Og så bagefter anklage Politiet for at udføre deres arbejde?

Flyt dog til jeres venner i Palæstina - der vil I sikkert føle jer mere hjemme end i Danmark.

alle brugere said...

Fortrængning, benægtning, forskydning af ansvar - og parallellisering til ikkesammenlignelige situationer - og ingen nøgtern vurdering om dette virkelig var en rimelig volddsanvendelse.

Der er ikke meget tankegods i det. Idiot!

Ole

alle brugere said...

jeg vil opfordre til at vi ser bort fra de to negative udtalelser de anonyme har skrevet - det skader kun bloggen og vores sind kommer i kog!

og Ole: jeg er enig med dig - jeg fortæller bare at det er sådan det bliver modtaget fra de borgerlige partier.
enten dropper vi malerbomber og vold, eller også bliver alt omtale negativt, og vi ender med at miste støtte og endeligt vores hus

Markus Eg

alle brugere said...

Breaking News: I HAR mistet huset.

Hvis i havde nogen ære i livet, så ville i bede alle autonome under 18 år om at holde sig væk fra konfrontationer. Det er for usselt at i sender børn i fronten på den måde. Børnemishandlere!

alle brugere said...

Prøv lige at forbyd en teenager at tage til demo eller tage i ungeren. Det er lige så umuligt som at forhindre en kvinde i at føde.

alle brugere said...

Kære anonyme - gad vide om du er den samme der har postet alle disse dumme anonyme indlæg. Der er den samme mangel på logik i dem alle - den samme manglende evne til at indgå i en reel diskussion - den samme skjult-moraliserende vinkling på alt - den samme ignorering af alle argumenter.

Jeg gad vide, om du ikke er den infamøse Ruth Faderkirke heks i egen person, som blander sig uden at ville noget og uden at kunne bidrage med noget overhovedet, men drevet af nysgerrighed og narcissistisk trang til at mærke virkningerne af egen guddommelig handlen. Gad vide.. herrens veje er som bekendt uransagelige, for hvis det er dig Ruth, så vil argumenterne her måske rumstere i dit ugudelige hoved og måske ende op med endnu en guddommelig åbenbaring: vi sælger huset til de uregerlige unger, og der vil ske det, at de om føje år vil vende sig til Gud i taknemmelighed over det, der skete dengang i 2006 - og jeg Ruth vil have al æren og magten i al evighed. Gad vide...

Ole

alle brugere said...

øv havde de bare sat hundede ind, er så træt af uhh det er så synd, vi har slet ikke gjort noget, og nu er politiet efter os, HALLO vågn op, og tag ansvar for jeres handlinger.

(og det indebærer også forældrene)

alle brugere said...

Gammel Aktivist:
Du har vist misforstået et eller andet. Det er de unge der ikke vil have samfundet. Ikke omvendt.

alle brugere said...

skal vi ikke bare indføre dødsstraf til de unge? Samfundet vil alligevel ikke have dem...

alle brugere said...

"øv havde de bare sat hundede ind, er så træt af uhh det er så synd, vi har slet ikke gjort noget, og nu er politiet efter os, HALLO vågn op, og tag ansvar for jeres handlinger."

(og det indebærer også forældrene)

GAAAAAAAAAAB - og blog så off med dine kedsommelige ukreative bemærkninger!
uhhh, hvor synd da der do.....

Ole

alle brugere said...

De unge vil ikke have samfundet???
DE ER EN DEL AF SAMFUNDET!!!!
Så giv dem dog nogle rettigheder for fanden da! I stedet for evig brudte løfter.
Det er jo blot et hus. Hvad er problemet??? Et sølle hus er alt hvad de ønsker sig, så er de blide og ordentlige og forholder sig helt i ro.
Faderhuset har tiltusket sig de unges hus på den mest udemokratiske og luskede måde. Politikerne har ikke opført sig demokratiske men totalt ignorante og respektløse.
Hvad har I gang i, kan I virkelig ikke se at den er helt gal????
Jeg er helt målløs over den stupiditet der hersker i Danmark.

alle brugere said...

"De unge vil ikke have samfundet???
DE ER EN DEL AF SAMFUNDET!!!!
Så giv dem dog nogle rettigheder for fanden da! I stedet for evig brudte løfter.
Det er jo blot et hus. Hvad er problemet??? Et sølle hus er alt hvad de ønsker sig, så er de blide og ordentlige og forholder sig helt i ro.
Faderhuset har tiltusket sig de unges hus på den mest udemokratiske og luskede måde. Politikerne har ikke opført sig demokratiske men totalt ignorante og respektløse.
Hvad har I gang i, kan I virkelig ikke se at den er helt gal????
Jeg er helt målløs over den stupiditet der hersker i Danmark."

Helt enig - det tror jeg vi alle er her bortset fra nogle få der lusker ind og laver ravage... så der er en misforståelse i gang...
Ole

alle brugere said...

Det gør ondt at blive banket af panzerne! Men det er og bliver den sidste handle mulighed; at banke tilbage på de svin!! I ved det! Og enig, volds romantik er ikke hyggeligt eller begavende for vores bevægelse, MEN vi bliver nød til at svare igen (at kunne svare effektivt igen overfor StatsBrutaliteten) hvis det kommer så vidt! Mvh Arrig E...

alle brugere said...

Jeg får lyst til at slå på politiet når jeg ser videoen af anholdelserne på politikens hjemmeside. Tage de værste af politibøllerne og give dem et ordentlig spark i skridtet....
De primitive sider kommer op i mig. Jeg må lige trække vejret et par gange.
Jeg er jo dybest set pacifist.
Men hvis en mand kom og overfaldt mig en aften i en øde gade, ville jeg gøre alt jeg kunne for at forsvare mig. Også med brug af vold.....

alle brugere said...

Siden hvornår er folk der ønsker at omvælde samfundet, fjerne ejendomsretten og den personlige frihed, som givet i grundloven, EN DEL AF samfundet?? Selv hvis de betragtes som en del af samfundet, så er de vel underlagt de samme love som ALLE andre?? Hvis de vitterligt var en del af samfundet, ville de jo arbejde indenfor det og respektere det og alle de andre.

Tværtimod - de unge ønsker særstatus, og får de den ikke bruger de vold/hærværk som svar. Faktisk så det mest ud for mig, at politiet faktisk holdt sig tilbage . Hvorfor mon naboerne til "ungdomshuset" er for at huset skal rydes?

Som det måske er gået op for nogle skribenter her, så er "ungdomshuset" altså ikke deres ejendom. Man kan altså ikke blot tage noget, fordi man syntes det er en god ide.

Løsningen er vel, at alle de som bakker op omkring disse "unge" og deres ideer financierer dem, istedet for at lade resten af samfundet betale for deres ulovlige besættelse? Sålænge husleje, varme, vand mv. er betalt, har de jo RETTEN på deres side, og så vil politiet forsvare dem skulle nogle prøve at sætte dem på gaden.

alle brugere said...

Lyst til at slå "panserne"?
Hvad med lyst til at lytte? Der blev tydeligt sagt, at de var alle anholdt, og skulle sætte sig ned så de stille og roligt kunne føres væk fra området?

Indtil da havde de "kun" gjort hærværk og andet snavs mod faderhuset ... den slags bliver man altså arresteret for. Og følger man ikke politiets instrukser så har politiet lov til at bruge magt.

Det der bekymrer mig mest er alderen på nogle af disse unge. Deres forældre skulle vide hvad der sker når demonstranter modsætter sig politiets ordre .. og så er det altså lidt sent at råbe "øv" bagefter.

alle brugere said...

"forskydning af ansvar"

Er du fuldstændig fatsvag? Er du per difination fuldstændig ude af stand til at forstå at man må tage en konsekvens af de handlinger man begår. Vi har måske nok verdens mest sukkersøde politi, og nogen gange kunne man sgu håbe på at lidt vandkanoner og mere brug af peberspray ville lære folk hvad lovbrud egentlig betyder.

Du er en fucking idiot Ole, en vaskeægte IDIOT!

alle brugere said...

Forskydning af ansvar! Dét handler om det modsatte; unge der tager deres liv i egene hænder. Om at være en del af samfundet; inde hos din nabo må ungerne læse Anders And blade imens de spiser spagetti med kødsovs, hos dig sider de med dem under armene, cabish!? Jeg er ikke i samfund med dig, jeg har ikke fundet sammen om noget med dig! Jeg vil skide den private ejendomsret et stykke så længe den begrænser andres frihed! Og dig anonyme DF´er eller VU´er eller Dansk Fronter, jeg vil mest af alt skide dig et stykke!!!!!! Kh arrig E... Ps. sorry du lader til ikke at forstå noget hér, du virker lidt aparte for denne virkelighed.

alle brugere said...

Man behøver ikke være DF'er, VU'er, Dansk Front'er for at være i mod at unge mennesker øver hærværk og ikke følger politiets anvisninger.

Jeg tror I var kommet længere med en fredelig demostration. Der var så vidt jeg er orienteret anmeldt en lovlig demostration.... som så udviklede sig ulovligt fordi personer relateret til Ungeren ikke kunne holde sig i skindet, men skulle udøve hærværk (og muligvis vold mod faderhuset).

At I så lige nu tuder over at politiet har udført deres arbejde (jeg har set Ole's indlæg med den amerikanske ekspert, så de kan blive bedre, men det er stadig deres arbejde) det giver jer ikke megen forståelse for jeres sag.

Fej for egen dør først. Og kritisér så politi og politikere.

alle brugere said...

Hold fast hvor i, autonome, klynker! I angriber kvinder og børn til en fredelig gudstjeneste, og så piver i, når i smager samme medicin. Ingen respekt.Håber ansvarlige politikere sætter hårdt ind mod jer, så i aldrig får flere "ungdomshuse".

alle brugere said...

Det lader til, vi er nogle idioter allesammen:-) Men vi er også engagerede mennesker, der ikke bare vil lade stå til!

Jeg er ked af, at jeg i et svagt øjeblik gik for vidt i mine udtryk på grund af vrede. Undskyld for det!

Det sker jo man lader følelserne løbe med sig - også i denne blog.

Vi fik en forsmag i går på det, vi frygter skal ske. Det bliver bare værre. De samme aktører lined op - og det samme fravær af de egentlig ansvarlige - nemlig politikerne...Jeg håber, vi kan blive enige om, at det er det vi gerne vil undgå. Og at vi kan samle os om, hvordan vi undgår denne konfrontation.

Mit forslag er: der skal forhandling til mellem parterne. Der skal forslag på bordet, som er reelle muligheder for de involverede. Det kan synes umuligt, men det skal forsøges, og vi må prikke til myndighederne. Måske ligger der noget i at forsøge rydningsdagen udskudt ... fordi der er tvivl om Human a/s overhovedet er et lovligt firma længere, fordi der kan komme et andet hus på tale, hvis fonden Jagtvej 69 vil gå ind og købe, måske fordi nedrivningsansøgningen skal færdigbehandles og måske bliver afvist. Det kan være grunde, som BR eller en anden instans kan anvende til at foreslå rydningen reelt udskudt til engang i foråret, hvor en stribe forhandlinger så i mellemtiden kan afgøre, hvilke muligheder 'Ungdomshuset' har for at blive videreført i den ene eller den anden skikkelse.

Ole

alle brugere said...

Det er Kbh´s kommunes ansvar og det ansvar har de ikke ville kendes ved, hverken nu eller tidligere. Der er da heller intet perspektiv i at håbe på en udsættelse, da jeg er over bevist om at et vidre salg til Ørestads selskabet er den egenlige dagsorden! Jeg ønsker heller ikke volden: "men når uret bliver til ret bliver modstand til pligt". Jeg ved at det er rets spørgsmål der diskuteres lidenskabligt her, MEN FOR MIG ER DET URETFÆRDIGT, at skide på tusinde af borgeres ret til et bruger styret kultur/ungdomshus. TUSINDVIS! Mvh A. E...

mandag, 27 november, 2006

alle brugere said...

Hvor svært kan det være? Hvis der vitterligt er så mange, så 1) Lav en fond og indsammel penge fra alle disse støtter så I kan købe jer et hus, 2) Stil op til kommunalvalget og få de mange tusinder der støtter jer, til at stemme på jer. På den måde bruger i demokratiet og den danske grundlov's givne rettigheder istedet for at tage hvad der ikke er jeres.

Det er ganske fortællende at læse fra folk, der ikke syntes at de skal respektere det samfund de er i, men istedet brokker sig højlydt når samfundet så reagere på denne attitude og især de handlinger der er associeret dermed. Men samme foragt kan resten af os jo sagtens udbryde: Vi har sgu' ikke valgt at leve med jer - så hvorfor skal VI sponsorere jeres livsstil?

Skik følge eller land fly! Hvis man ikke kan lide ejendomsretten mv. kan man jo flytte til lande som Cuba eller Nord Korea og leve på de vilkår.

alle brugere said...

Fuck dig din nar, fuck dig. Gu´vil vi da ej lave en fond! Det er kraft edeme Kommunens ansvar "no matter what you say"!!!!! Iøvrigt!!!!! Venstrefløjen fik over 55.000 stemmer 2005 i kbh! Hvad ved du om demokrati, andet end hvad du har lært i din dumme skole? Jeg har sku´heller ej valgt at leve med dig, din NAR! Og du kan flytte til det tredie rige, hvis det altså findes, Spade!!!! Uvenlig hilsen A. E...

alle brugere said...

Ja, A.E., det er vel aldrig dit ansvar eller dine fællers?
Det må nødve3ndigvis være kommunens, ikke? At det ikke er jeres hus har ingen relevans her. Jeres RET til at ville forkæles og få foræret et hus må naturligvis betyde alverden.
Skidt med alle de andre subkulturelle grupper landet over, som accepterer ejendomsretten og finder deres lokaler og bygninger på disse præmisser.
Dem har du vel ingen sympati for, formoder jeg. Det hele handler om dig og de ting, DU ønsker.

alle brugere said...

ja trykker ja ja ja, du har ret og får jeg så fred!?

debattører said...

Hvor er det dog sørgeligt og ulækkert at læse de kommentarer fra folk der hylder volden fra betjente der slår børn og unge. Fra folk der klapper i deres små hænder og sætter ord skrevet på papir over mennesker.

Det lugter af at det er rene provokatører der skriver herinde. Umenneskelige fundamentalister der ikke kan krænge deres hjerne omkring virkeligheden i det de skriver.

Det lader til at det er ensomme sjæle som aldrig har stået overfor polititet når de på den måde kan forsvare den tanketomme "ordrer over mennesker" ideologi.