Kære brugere!
På vores blog "Forældre for ungdomshuset" har vi fornemmet et meget stærkt behov hos folk, for at ytre sig negativt om de unge i ungdomshuset og deres miljø, samt hele situationen omkring rydningen af ungdomshuset. Det var IKKE bloggens oprindelige hovedformål.
For at imødegå behovet for at ytre frustration, had og harme over de unge, har vi lavet dette forum, for at vi selv kan komme videre og mere konstruktivt i diskussionen på bloggen "Forældre for ungdomshuset". Jeg vil bede alle om at respektere vores ønske og fortsætte diskussionerne for eller mod ungdomshuset HER på denne blog.
For at skrive indlæg, trykker du på "sign in" øverst i højre hjørne.
Du skriver
Username: ungeren@ofir.dk
Password: ungdom
Du kan også bruge det samme som gælder bloggen "Forældre for Ungdomshuset":
Username:ffungeren@yahoo.dk
Password: bliver
På forhånd tak.
Mvh Idun

Tuesday, November 28, 2006

Faderhuset har begået hærværk mod ungdomshuset


Det var Faderhuset som begik hærværk mod ungdomshuset, ved at udnytte politikernes ansvarsløse, udemokratiske og totalt ignorante måde at skalte og valte med ungdommens hus. Faderhuset gik bevidst ind for at ødelægge og udrydde ungdomshusets miljø ved brug af udemokratiske strategiske triks og huller i lovgivningen.
Faderhuset er de virkelige hærværksudøvere i denne sag. Politikerne har tilladt det.
Hvordan kan privat ejendomsret tages alvorligt når den begrænser andres frihed?

14 comments:

alle brugere said...

I er dæleme gode til at vende tingene på hovedet

alle brugere said...

jeg er enig med overstående kommentar!
vi burde flytte fokus væk fra faderhuset - de har sådanset ikke gjort noget galt. de har købt huset lovligt, og det kan vi ikke gøre noget ved.
ja, de er nogle idioter - det kan vi godt blive enige om, mendet er ikke dem der har skylden for situationen.

fokus skal flyttes over på BR, kommunen og regeringen.
det er dem der har ansvaret for problemerne.

Der burde ikke have været den demo igår foran faderhuset i rødovre! demoen har ikke hjulpet noget. den har kun gjort at de unge fra ungdomshuset mister støtter, fordi de unge smadrede inventar og kastede maling!

I stedet skal der være fredelige demoer foran rådhuset - evt. blokeringer så man ikke kan komme udd eller ind af rådhuset. det ved jeg ikke, det var bare en ide - men for guds skyld: alt andet end vold!

man kan sige at det ikke var det store de unge gjorde i gåpr, søndags, men det bliver udstillet sådan i medierne!

Vi har brug for støtte fra befolkningen, men det får vi ikke på denne måde

Markus Eg

alle brugere said...

Vi har den støtte vi nu en gang ka´få i befolkningen, og hvorfor og hvad skulle vi få ud af at logre med halen over for presse og borger representanter. JEG BAKKER AKTIONEN I GÅR 110% OP! Tiden er til at indse at det kun er fysisk modstand som forståes i pressen og hos borger representanterne. Spørgsmålet er om vi er nok der har modet og viljen til at yde den absolut påkrævet modstad? Mvh A. E...

alle brugere said...

ja, jeg mener så at det er folk som dig der ødelægger det for ungeren.
du kan ikke bruge volden til noget - i det lange løb taber vi hvis det er sådan vi reagerer!

vores eneste chance er at få befolkningen med os. for hvis vi gør det, vil de pisse i bukserne af skræk i kummunen . så bliver de tvunget til at gøre noget

Markus Eg

alle brugere said...

ved at bruge vold mister vi støtten - og folk, som mig f.eks., vil forlade demoen hvis det bringer vold med.

derfor bliver man færre der støtter huset, folk kommer til skade - huset tabes

MArkus Eg

alle brugere said...

Jeg er enig med dig Markus! Meningen med denne blog er at finde måder at undgå vold og konfrontation. Hovedadressen er politikerne - og den øvrige befolkning. Der er mange vaklende, der sympatiserer, men ikke kan forstå den 'ikke-seriøse' vold - og de trækker sig.

Vi må igen og igen prøve at få politikerne på banen. Det er dybt frustrerende, at vi ikke ved hvad der foregår op til BR-mødet på torsdag 30.11 - om der overhovedet bliver taget initiativer bag kulisserne?

Vi må også understrege for de unge, at de selv hele vejen igennem har set politikerne som problemet. Faderhuset er en bifigur. De unge bliver også nødt til at tage imod et forhandlingsoplæg fra politikerne, hvis det er muligt at få et sådant.
Militansen fører ikke til noget i denne situation, mener jeg, kun en optrapning af det hele! Der er brug for tid og udskydelse af konfrontationen i første omgang.

Ole

alle brugere said...

Der er endnu ikke kommet et eneste argument på den her blog. Det eneste vi hører er:

- at folkene i Faderhuset er nogle religiøse tosser (og tosser i al almindelighed), hvilket jeg er helt enig i.

- opfordringer til at forstå de unge. Men hvad er det, jeg skal forstå? Jeg forstår udmærket, at der findes subkulturer, og jeg forstår også, at de skal have nøjagtig samme rettigheder som alle andre.

- at det er så hyggeligt med mandagsmøder og veganerkøkken.

Osv., osv. Men alt dette er bare ikke sagens kerne. Sagens kerne er, at Faderhuset har købt huset af den tidligere ejer, kommunen, og derfor er det deres. Længere er den ikke.

Jeg vil opfordre til, at alle, der ønsker et sted i som ungdomshuset, respekterer ejendomsretten og lader Faderhuset være Faderhuset. Og så i stedet skaffer kapital (der er vist allerede en fond, ikke?) og finder et hus i det centrale København (eller hvor man nu ønsker), som man kan købe.
Jeg forstår udmærket, at det er en frustrerende situation for de involverede, for det kræver blod, sved og tårer at starte næsten forfra, men sådan er livet altså nogen gange.

alle brugere said...

Jeg er glad for at læse at man nu begynder at se kritisk på de der hårde konfrontationer indenfor egne rækker...

Jeg kan godt forstå at de unge føler sig total frustrerede, men jeg tager dybt afstand fra fysiske chikanerier overfor Faderhuset.

Der ligger et enormt pres på flere af de unge nu, og netop derfor oplever jeg at det er desto vigtigere at slå koldt vand i blodet og beherske "den indre bandit" og ikke bare gå amok i raseri og fortvivlelse.

Det forværrer blot traumet. Jeg har et frisk eksempel fra mit eget liv hvor jeg, total hamrende uretfædigt behandlet ville kræve større ret til forståelse og accept af et fællesskab, kræve særrettigheder, særbehandling...

Men MÅDEN jeg fik gjort dette på var højest uheldig - og fremprovokerede bare de samme voldsomme reaktioner fra mine omgivelser - og gjorde dermed min uretfædige situation værre - forstærkede min følelse at at være blevet uretfærdigt behandlet.

Min "indre bandit" havde bare lyst til at "smadre det hele" - jeg har tænkt på at vi idag, som voksne mange gange måske gør vores unge en bjørnetjeneste ved at "lade dem".

Et eksempel var en lærer, en datter til en nabo her i kvarteret som blev spyttet på af visse unge - uden at kunne sige fra, med loven i hånden.

Jeg oplever at mangel på SUND GRÆNSESÆTNING overfor de unge er medvirkende til at politiet må tage disse ubehagelige konfrontationer - jeg kan godt forstå de unge er gale og tossede,
men jeg vil opfordre til at man køler sig lidt og stoler på processen, der sker så meget omkring denne sag nu, så mange mennesker er bleve opmærksomme på hvordan det hele hænger sammen, der er en meget bred opbakning i befolkningen FOR en bevarelse af huset - politites forkvinde vil helst undgå en større konfrontation - den parlamentariske løsning er måske træg og langsommelig og giver ikke resultater, de resultater som de unge vil have HER OG NU, men alt skal nok arbejde for det bedste.

Som nogen overfor skrevet, giv ikke modstandernes fordomme RET!
Skaf en pølle at tæske, brug en tæske-madras og få raseriet ud på!

Det er sundere og mindre skadeligt og kan give rum i sig, i sjælen til at holde ud og se lidt mere nøgternt på det hele...

Gør ikke alle politifolk til voldspsykopater, de gennemgår en lang og seriøs uddannelse for at lære at håndtere civile konfliktsituationer bedst muligt, ingen af dem er perfekte, men de er heller ikke alle korrupte forbrydere der NYDER at TÆSKE folk!

På samme måde, ingen af ungerens er uskyldige hele vejen igennem, vi kan alle lære noget hele tiden.

Men ungerens brugere er heller ikke ALLE KUN stenkastende voldspykopater, hvis nogen er overhovedet - mangler måske blot at lære at "holde sit indre vilddyr lidt i snor" - og jeg ved og forstår så udmærket at det kan være yderst vanskeligt at forholde sig rimelig roligt når der er blevet begået fejl og uretfædigheder mod en, fra den lovgivende og dømmende magt side - men forstærk ikke følelsen af uret, ved at gøre sig til martyr for den udøvende magt ovneni hatten, det føjer blot spot til skade.

Jeg skriver dette fordi jeg selv har prøvet at gøre det værre for mig selv, bare i en anden skala...Ma kan måske på kort sigt vinde sympati og forståelse, men det sejste er at sætte sig i repspekt på en ikke-voldelig måde.

Jeg vil stadig fastholde at man ser stort på de unges panik-reaktion men samtidig fastholder at "så dårligt spiller klaveret heller ikke" - der skal nok komme en løsning! Men det tager tid!

Huset står der jo endnu - og de unge går ind og ud af det endnu!

Til dem der raser mod de unge "bøller, prøv at vise noget tolerance også, nu har de fået kontant knippelsuppe, nu har de brug for sund fornuft! At lære at lære sig at beherske deres angst og panik og utålmodighed, iver efter en løsning NU.

Jer som raser mod de unge "bøller" - de ER ikke stenkastende psykopater, de ville være det hvis det de ikke KUNNE ANDET.

Når man driver et menneske ud på kanten, vil sådanne "primitive reaktioner" komme som resultat af at hjernebjælken koger over. Det kortslutter inde i hovedet på folk.
Det er der slet ikke noget at sige til - enhver med lidt psykologisk forstand, lidt menneskeforstand kan forstå det.

Dermed siger jeg ikke at det retfærdiggør de unges malingkasteri osv - tværtimod, her må en fast, ikke "laden stå til holdning" grænsesætning fra rette voksnes side træde i kraft - jeg tror der er et tabu i vores tid omkring opdragelse - ikke at jeg siger vi skal tilbage til "gammeldrags opdragelse" men man kan også blive så VAG i sin grænsesætning overfor "bøllen i sine børn" - jeg mener overhovedet ikke noget nedsættende med det, vi har alle en "indre bølle" der skal tages i snor for at kunne virke efter hensigten og ikke destruktivt for det enkelte individ - , man kan blive så vag i sin grænsesætning at man faktisk gør sit barn, sin unge en stor bjørnestjenste ved at sige "så lad dog barnet - vi kan jo ikke forhindre at de unge..." - så må politiet tage over og de unge bliver endnu mere traumatiserede af den konfrontation - ja, det kan godt være de smiler frækt og synes det hele er skide sjov og cool, men det jo bare umodent spil fra en som ikke har nået skels år alder.

Jeg vil stadig fastholde at de unge er "uskyldige" forstået på den måde at HOVED-ANSVARET LIGGER HOS OS VOKSNE - hos politikerne, BR, kommunen, Faderhuset osv osv...

De unges reaktion skal opfattes som et SKRIG om hjælp - afmagt, fortvivlelse, de skriger efter at få en sund grænse - fra de rette voksne, forældre - der må vi lytte til visse "kritikere og modstandere" her på bloggen.

Sådan opfatter jeg det - vi må nuancere og nuancere og komme ind i problematikkerne, ind bag facaderne, ind under huden, rundt om det hele på en ordentlig måde - Ungdsomshuset og dets brugere er ikke perfekte, men det er ikke er ensbetydende med at de altid tager fejl.

Ingen har altid ret hele tiden, men det behøver ikke betyde at alle altid har URET...

Jeg opfordrer til NUANCERING! Sund grænsesætning overfor de unge - og vedblive at kæmpe med parlamentariske midler, fredelige demoer, osv osv - at medvirke til at skærpe folks bevidsthed om sagen, men på en måde hvor man ikke bekræfter modstandernes fordomme!

Anerkende de unges ret til at føle sig svigtet og forrådt, men fastholde at vold IKKE LØSER noget. Tværtimod det gør det værre.

De politifolk som er gået over stregen må tage ansvar for det. Det er to sider af samme sag, når først et menneske "slipper sin indre bølle/terrorist løs" så "smitter det" og så kører den destruktive roulette.

Jeg har skrevet om vrede og tabuerne omkring vrede - Ole arbejder med voldelige mænd og oplever det "hul ibevidstheden" benægtelsen som disse opelver - hjernen/bevidstheden bliver simplethen slåt fra "når man går besærk" - POPPP! Lyset bliver lige slukket!

Disse har behov for at LÆRE konstruktive måder at lære at udtrykke vrede på - sunde måder, ikke destruktive måder at udtrykke vrede og raseri på.

Myterne i vores samfund omkring det at udtrykke vrede bygger på århundredes destruktiv måde at udtrykke vrede på - krig er en af dem - terror en anden - kold krig en tredie - det er ok at blive tosset og gal i skralden og sige noget til hovedet af dem som krænker dine eksistenrettigheder, men DER ER IKKE OK at blive "primitiv rent fysisk" på denne vrede - brug den voldsomme "overskudenergi til noget konstruktivt" - og evt. en pølle eller en tæske-madras og hamre næverne i for at få "lettet det værste tryk" - det er langt mere konstruktivt, for selvværdet, selvrespekten og for sund konflitkløsning.

Bare nogen tanker og ideer fra min side.

Og igen kære Idun, blogmaster, jeg bliver altså nødt til at tage den her plads for at kunne uddybe hvad jeg mener ordentligt - håber du forstår...En så alvorlig situation kræver altså omhyggelige overvejelser, at tingene bliver uddybet, istedet for de der stress-svar: Din idiot for helvede kan du ikke bare fatte det - narhoved!!!

Hvis altså formålet med denne blog, at finde en fredelig parlamentarisk løsning på konflikten.

Jeg tror ikke på og kommer aldrig til at tro på at alle politifolk hader de unge, jeg tror at de står ligeså afmægtige og slet ikke inderst inde bryder sig om at skulle optræde sådan, men det er deres forbandede job, VI har ansat dem til det - vi har ansat dem til at beskytte os mod os selv!

Jeg ved ikke så meget, men jeg ved at politiet også lærer konstant, og gør hvad de kan for at forebygge kriminalitet og destruktive handlinger, gør socialt orienteret arbejde - fordi de jo godt kan se at gentagen fængsel straf ikke nytter i længden, det gør bare problemet for dne enkelte værre - de kan godt forstå at man må ind under huden på "bøllerne" men står ligeså afmægtige og skal bare gøre deres arbejde med at beskytte os mod os selv, når "den indre svinehund" løber løbsk.

De unge ved det også godt inderst inde - og vi andre ved det - det er ekstrem opførsel og det er et udtryk for fortivelse, afmagt, ved ikke bedre måder - MAN NYT OG SUNDERE KAN ALTID LÆRES - det er aldrig forsent at finde nye veje, bedre veje, sundere veje...

Håber at jeg igen med dette indlæg kan bidrage med at til bygge de
broer som tilsyneladende nu er totalt kollapset og sunket i grus.

Der skal bygges bro mellem de stridende parter! Ikke skabes yderliger splid og udhule kløften mellem "dem og os"

BRO ARBEJDE MELLEM MENNESKER i konflikter skaber sund DIALOG og konstruktive løsninger - nedrivningsarbejde skaber øget splid og udhuler kløften, gør den større og værre.

Det skal nok blive godt altsammen.
Tiden arbejder også for os...

8-)

Venlig hilsen


Martin

alle brugere said...

Martin med sine alen lange indlæg der ikke siger en skid om virkeligheden andet end hans egen, ligesom ole der nærmest begynder at lyde som....ja jeg ved snart ikke. I er for meget at høre på og man kan tydeligt mærke at i kun er herinde i cyberspace! Og trykkeren han kan få fingeren, FINGEREN! A. E... JEG STÅR HERMED AF FRA DISKUTIONEN HÈR.

alle brugere said...

Du kan læse min response på dine selvdestruktive og arrige udtalelser på den anden tråd kære arrig E!

Og hvem er trykkeren??? Du er helt ude i hampen arrig E!!!

Martin

alle brugere said...

Jeg vil mane til lidt besindighed nu! Jeg tror vi alle er grebet af det fremskredne tidspunkt og den kendsgerning, at der ikke er nogle enkle løsninger på konfrontationen lige for.

Jeg vil være ærlig. Jeg er ikke med her på grund af en indre politisk overbevisning, men først og fremmest fordi jeg har en datter, der er med i konfrontationen. Hun er 19 og bestemmer selv. Jeg kan have mine meninger og udtrykke dem osse over for hende, men det er så det. Men alligevel vil jeg understrege, at der er intet, absolut intet, jeg ikke vil gøre for at være med til at redde hendes liv og førlighed! På trods af mine egne problemer med en vis feghed og manglende handleevne....

Jeg har lært af hende, først og fremmest: hvad der gælder een gælder alle. Derfor gælder mit engagement alle de unge, der er involverede i denne konflikt. Og som min datter siger: 'Det er søde mennesker, der kommer her i huset, ellers ville jeg jo ikke komme her! Det ved du da!' Ja, det ved jeg...

Og jeg kan blive iskoldt arrig over for både politikere, politifolk, autonome og tankeløse uindfølende bloggere, der ikke forstår, at man ikke kan være ligegyldig over for de menneskelige tragedier en voldelig konfrontation kan forårsage. Vi har alle en forbandet pligt til at gøre alt for at forhindre, at det sker.

Jeg er ikke enig med de unge i mange ting: deres musiksmag, deres overdrevne kompromisløshed, deres modsætningsfyldte forhold til vold og sågar deres veganisme. Men jeg vil fastholde deres ret til disse overbevisninger og forsøg på at leve efter dem.

Og jeg ser modstanden mod disse unge som en afspejlning af et samfund, der er håbløst individualiseret, usolidariskt og intolerent. Det er det videre perspektiv. Hvis man starter med at være en bekymret forælder kan man ikke undgå at ende med at se ligegyldighed og magtesløshed alle vegne. Derfor er udgangspunktet 'den bekymrede forælder' ok som en øjenåbner!

Lad os derfor glemme alt småkævlet og fortsætte med at gøre alt hvad vi kan for at råbe alle op, der er involveret i denne konflikt. Hvis der sker noget alvorligt med de unge i en konfrontation er det ikke blot dem, der bliver skadet, det er os alle! Vi vil være et samfund, der ikke evner at løse egne problemer, som de kommer til udtryk i en flok unges modsætningsfyldte kamp for egen eksistens. Og en dyb skamfølelse bør lægge sig over de involverede parter!

Ole

Anonymous said...

"Faderhuset har begået hærværk mod ungdomshuset"
sikke noget fordrukkent sludder!!!

Anonymous said...

For det første er det nonsens når man skriver "lovgivning" og "udemokratisk" i samme sætning, når det henfører til handlinger og begivenheder i Danmark.

Hele vores lovgivning er udformet af en demokratisk valgt forsamling. Alle personer, som er juridisk myndige i Danmark, har ret til at stemme ved Folketingsvalg. Ligeledes har alle disse samme mennesker ret til at samle en vis mængde ligesindede og skabe et nyt politisk parti, hvis ingen af de eksisterende opfylder de behov man måtte have. Når Folketinget er sammensat, baseret på disse stemmer, er det disse menneskers ansvar at udforme lovgivning gældende for os alle sammen.

Denne lovgivning efterprøves og bruges derefter af vores domstole, byretter, landsretter og højesteret. Alle borgere i Danmark har ret til at få prøvet deres sag ved to instancer, og i særlige tilfælde kan en sag prøves ved alle tre instancer. Når muligheden for instancer er opbrugt står afgørelsen ved magt.

Er en person, et selskab eller en gruppe ikke i stand til at efterleve disse demokratiske grundregler, er det nødvendigt for vores tredje del af magten, nemlig politiet (udøvende magt) at tage affære. Det er pointeløst at gå i krig med politiet, det er direkte idiotisk da det INGEN indflydelse har på hverken lovgivning, domstole eller andet. Det eneste man kan håbe på at opnå er at ens terrorvirksomhed på en eller anden måde kan lamme samfundets øvrige institutioner, så der ved hjælp af frygt og trusler kan opnås nogen resultater. Dette er dog ikke demokrati, det er diktatur.

Anonymous said...

Diese Mitteilung ist einfach unvergleichlich levitra nebenwirkungen viagra wirkungsdauer [url=http//t7-isis.org]cialis online[/url]