Kære brugere!
På vores blog "Forældre for ungdomshuset" har vi fornemmet et meget stærkt behov hos folk, for at ytre sig negativt om de unge i ungdomshuset og deres miljø, samt hele situationen omkring rydningen af ungdomshuset. Det var IKKE bloggens oprindelige hovedformål.
For at imødegå behovet for at ytre frustration, had og harme over de unge, har vi lavet dette forum, for at vi selv kan komme videre og mere konstruktivt i diskussionen på bloggen "Forældre for ungdomshuset". Jeg vil bede alle om at respektere vores ønske og fortsætte diskussionerne for eller mod ungdomshuset HER på denne blog.
For at skrive indlæg, trykker du på "sign in" øverst i højre hjørne.
Du skriver
Username: ungeren@ofir.dk
Password: ungdom
Du kan også bruge det samme som gælder bloggen "Forældre for Ungdomshuset":
Username:ffungeren@yahoo.dk
Password: bliver
På forhånd tak.
Mvh Idun

Wednesday, March 7, 2007

Døde ting.

At jeg begriber at døde ting, såsom mursten, dårlig bygning m.m. kan få unge og voksne mennesker til at stå at græde. Det er jo kun døde ting. Ingen er slået ihjel eller kommet alvorligt tilskade. Så hvad er problemet? Det er da også rystende at se kendte skuespillere og sangere stå og holde med de unge, uden at nævne al den vold og hærværk som de (unge) har forvoldt. De skulle vise sig for gode til det. Det var klogere, at de lavede en indsamling til alle de mennesker der er blevet berørt af al den hærværk og som det har og vil koste en masse penge, her tænker jeg på bl.a. bilafbrædning, det vil altid gå ud over ejeren, uanset forsikring eller ej. Jeg giver vores justitsmenister ret når hun siger: Forældrene og deres forkælede afkom burde gå forrest når der skel ryddes op. De unge har jo ikke forståelse for at det koster samfundet penge, de kommer jo ALDRIG til at yde til samfundet, de vil kun være på overførelsesindkomst, og vil være det resten af livet. De evner ikke at have et job og det er spørgsmålet om der er nogle arbejdsgivere der vil have dem når de læser deres straffeattest.
Desværre, for de lidt mere normale unge, synes jeg det er synd, at der er mange, der ødelægger for de få. Hvorfor skal de gå ud over div. firmaer som arbejder for Faderhuset, det er håndværkere som også de unges forældre bruger.
Tag jer nu sammen og vis, at i er ansvarlige unge mennesker, der vil et ungdomshus, på normale betingelser og ikke med vold og hærværk. Så kan det jo være, I får noget sympati igen, fra den brede befolkning.

HC

No comments: