Kære brugere!
På vores blog "Forældre for ungdomshuset" har vi fornemmet et meget stærkt behov hos folk, for at ytre sig negativt om de unge i ungdomshuset og deres miljø, samt hele situationen omkring rydningen af ungdomshuset. Det var IKKE bloggens oprindelige hovedformål.
For at imødegå behovet for at ytre frustration, had og harme over de unge, har vi lavet dette forum, for at vi selv kan komme videre og mere konstruktivt i diskussionen på bloggen "Forældre for ungdomshuset". Jeg vil bede alle om at respektere vores ønske og fortsætte diskussionerne for eller mod ungdomshuset HER på denne blog.
For at skrive indlæg, trykker du på "sign in" øverst i højre hjørne.
Du skriver
Username: ungeren@ofir.dk
Password: ungdom
Du kan også bruge det samme som gælder bloggen "Forældre for Ungdomshuset":
Username:ffungeren@yahoo.dk
Password: bliver
På forhånd tak.
Mvh Idun

Monday, December 18, 2006

Jeg håber i er stolte nu! Jeg mener selvfølgelig alle jer der demonstrerede, sloges, smadrede ting og butikker her i weekenden.
Var det det værd?
Hvor har jeg dog ondt af politiet. I havde et valg, i kunne blive hjemme, det kunne politiet ikke, de skulle beskytte vores by. Jeg ville gerne se København hvis politiet ikke havde stoppet hærværket og afbrændingerne.
I er desværre ligeså blodtørstige og voldelige som jeg havde frygtet.

Lad os lukke denne bule kaldet Ungeren, den hjælper ikke de unge i den rigtige retning. Det har vi masser af beviser på.

9 comments:

Anonymous said...

Forældrene skulle selv betale for deres børns vold og ødelæggelser.

Anonymous said...

Jeg er helt enig. Forældre tag et ansvar og opdrag jeres børn. Man kommer ikke nogen vehne med vold. Lige nu har der aldrig været mindre support til ungdommen i kbh, end der er nu. Totalt misforstået egoistisk holdning blandt de unge. Jeg håber, at de kommer til at betale for politiets indsats.

Anonymous said...

Helt enig, det er dybt urimeligt at f.eks. ejerne af de biler der blev brændt eller det gymnasium der blev hærget skal hæfte for en flok bøller der trækker et spor af hærværk, affald og meningsløs vold igennem København. Hvis Fonden Jagtvej 69 råder over 12 millioner, som de er villige til at bruge på de unge, bør de betale den regning der kommer efter at støvet har lagt sig. Ellers bliver de den enkelte bilejer (dem uden kasko), butiksejeren, gymnasiet og alle os forsikrings tagere (det eneste sted forsikringsselskaberne kan hente pengene) der kommer til at betale.

Anonymous said...

De fik tilbudt en skole, og de sagde nej, så skal de fandme os bare ud!!
De er selv ude om det nu, de sku bare dø!!

Anonymous said...

Følgende uansvarlige forældre er tilknyttet som talsmænd m/k for Ungdomshusets støttegruppe. (bemærk adresserne!!)

Bente Bosse
Gammel Vartov Vej 29, 2th.
2900 Hellerup

bente.bosse@busses.dk
___________________________

Lotte Gjerlufsen
Hestkøblund 6, 2.th.
3460 Birkerød

lotte.gjerlufsen@skolekom.dk

Anonymous said...

Jov, vi er sgu stolte nu, for nu kommer der lidt mere gang i "gaden". Nu vil alle os glade skatteborgere kommer til at betale endnu mere for utilpasset unge, der ikke passer ind i dette stolte land af kontorassistenter.
PS. til alle jer nervøse forsikringtagere. Godt Nyt! Forsikringsselskaberne har lige startet en priskrig, fordi de synes det er så synd for jer og gerne vil støtte jer i jeres kamp imod du dumme unger.

Anonymous said...

Til dem der hepper på totaliteten. Dem der sidder døde uden at vide det, foran kabel tv og blinkende skærme. Dem der ønsker os døde og skadede for at betvivle deres livsstils fanati. Dem der vælger iPods og fangenskab fremfor livet med dets ømme kys og blå mærker.

Ti stille!

Se Dit TV!

Pas dit job!

Anonymous said...

Ti stille!

Se Dit TV!

Pas dit job!
------------------
Til det har jeg bare at sige:

HOLD DIN KÆFT!

Anonymous said...

Det er jer der er døde uden at vide det... magen til forkælede møgunger... hold jeres fascisme andetsted eller vær klar på konsekvenserne. Hvad har i regnet med? Pres avler modpres!
Rollinger